Hem » Lastskenor

Lastskenor

Lastskenor - även kallade förankringsskenor, surrningsskenor, airline-skenor, flygskenor med mera - är en produkt ursprungligen utvecklad för lastsäkring i flygplan, och möjliggör starka och säkra men ändå flyttbara och flexibla förankringspunkter i bland annat arbetsfordon, på släpvagnar, i husbilen/husvagnen eller skåpbilen.

Låg vikt och små mått som gör att skenorna aldrig är i vägen då dom inte används. Monteras enkelt på golv eller vägg med skruv eller nit. Skenor och alla tillbehör är universella vilket ger en hög flexibilitet.

Tillverkade i Tyskland
Det förekommer idag en del lågpris-skenor på marknaden. Dessa är tillverkade i Kina till betydligt lägre ställda kvalitetskrav. Våra airlineskenor är tillverkade i Tyskland enligt högsta möjliga kvalitetskrav och för att uppfylla europeiska standarder. Det garanterar att våra skenor i sig klarar en belastning på upp till 2 500daN (motsvarar ca 2 500kg) i jämförelse med Kina-alternativen som sällan klarar mer än 400-800 daN. Du ser skillnad på skenorna på så sätt att lågpris-varianterna ofta har en mattare yta, samt att kanterna ej är fasade. Det är dessutom ofta svårare att montera beslagen då precisionen vid tillverkningen är lägre.

Produkter
12 36 72
  • allsafe Jungfalk
    Skyddar änden av lastskenan. Beslaget är självlåsande i skenan och behöver al...
    Art nr. L09004
    39,00 kr
Totalt 37 poster
Sida 2 av 2
1 2