Om oss

Overlander.se drivs av Overlander Nordic AB. Vi är specialiserade på säkring och förvaring av lättare last, packning och utrustning i och på allt som rör sig och riktar oss till såväl privatpersoner som till företag, organisationer och myndigheter.

Vi startade vår verksamhet efter att ha konfronterats med ofta förekommande problem att fästa packning på ett säkert sätt vid transporter av olika slag. Utrustning, verktyg och andra instrument kunde lätt lossna och skadas eller orsaka skador och på den vägen startades Overlander. Vi har tagit med våra egna erfarenheter och utvecklat företaget till vad det är idag, Overlander Nordic AB, där vi specialiserat oss på säkring av lättare last, packning och annan utrustning i och på allt som rör sig.

Vi sätter högsta möjliga krav på kvalitet och hållbarhet i alla våra produkter. Detta gör att såväl svenska som utländska myndigheter, organisationer och företag inom t.ex. räddningstjänst och försvarsmakt väljer Overlander Nordic AB som leverantör för säkring av deras last och utrustning.

Overlander Nordic AB har eget lager i Göteborg och samtliga produkter i vårt sortiment är lagervaror (med reservation för tillfällig slutförsäljning) - detta garanterar våra korta leveranstider och en hög servicenivå.

Kontakt

E-post: info@overlander.se
Telefon: 072 - 234 40 47

Besöksadress: Ruskvädersgatan 15, 418 34 Göteborg
Observera att vi inte alltid finns på plats, ring innan för överrenskommelse.

Lager på Hönö