Fraktvillkor

Efter det att vi erhållit din order skickas varorna normalt inom 1-3 vardagar under förutsättning att dina varor finns i lager. Glöm ej att uppge ditt mobiltelefonnummer för SMS-avisering och på så sätt snabbare leverans i de fall varorna levereras till fraktombud. Varor som är tillfälligt slut restnoteras. Om alla artiklar på er order skulle vara slut så tar vi kontakt med er via e-post. Om du vill göra en ändring i eller makulera din order, vänligen kontakta oss på info@overlander.se.

För information om våra köpvillkor och betalningsalternativ läs mer här.

Vi erbjuder följande fraktsätt:

Leverans till ombud/brevlåda

59 kr (47,20 kr exkl moms)
Ordrar upp till 2kg levereras som Postnord Varubrev till privatperson och företag. Varubrev levereras i din brevlåda, eller i de fall de inte får plats till ditt lokala postombud. Avisering sker som SMS eller via brev. Normal leveranstid är 1-3 vardagar.
Ordrar över 2kg samt av skrymmande storlek levereras som paket med DB Schenker till ditt lokala fraktombud. Gäller både företag och privatpersoner. Avisering sker via SMS eller via brev. Normal leveranstid är 1-3 vardagar.

Observera att maximal längd på försändelserna hos fraktombuden är 180cm. Detta innebär att vi tyvärr ej kan leverera längre produkter än så till ombud. Se istället något av alternativen nedan.

Fraktalternativet leverans till ombud/brevlåda gäller endast leveransadresser i Sverige.

 

Företagspaket

99 kr (79,20 kr exkl moms)
Ordern levereras med utkörning till företag / myndighet / organisation. Leveransen sker med DB Schenker och normal leveranstid är 1-4 dagar. Utkörningen sker dagtid 7-16, observera att mottagaren måste finnas på plats för att ta emot försändelsen. Gäller endast ordrar inom Sverige. Går ej att kombinera med Postförskott. Observera att Företagspaket endast kan levereras till företagsadresser.

 

Hemleverans Dag med kvittens

99 kr (79,20 kr exkl moms)
Ordern levereras med utkörning till privatperson. Leveransen sker med DB Schenker Privpak Hem och normal leveranstid är 1-3 dagar. Utkörningen aviseras alltid på förhand per telefon - glöm ej att uppge ett telefonnummer som du säkert kan nås på. Utkörningen sker dagtid 07.00-17.00.

 

Hemleverans Kväll med kvittens

149 kr (119,20 kr exkl moms)
Ordern levereras med utkörning till privatperson. Leveransen sker med DB Schenker Privpak Hem och normal leveranstid är 1-3 dagar. Utkörningen aviseras alltid på förhand per telefon - glöm ej att uppge ett telefonnummer som du säkert kan nås på. Utkörningen sker kvällstid 17.00-22.00.
Observera att Schenker i vissa områden ej erbjuder kvällsutkörning, paketet körs då ut dagtid. Kontakta oss om du är osäker!

 

Fri frakt

Beställningar överstigande 1000kr (inkl moms) skickas fraktfritt som Posten Varubrev eller som paket med DB Schenker till ditt lokala fraktombud. Fri frakt inkluderar ej leverans till dörren och max längd på försändelsen är 180cm.

 

Leverans inom Europa

129kr (103,20 kr exkl moms)
Ordrar med leveransadress utanför Sverige men inom Europa skickas normalt med PostNord upp till 2kg. Ordrar över 2kg skickas normalt med DB Schenker. Kontaktas oss för leveranstid och mer information. För ordrar utanför Europa, kontakta oss!